Ronny Lam

about://tech

Seats2Meet Loopt Op Het Wheel of Energy

wheelofenergy

Wheel of Energy365 is een nieuw initiatief van Stichting Marathon365. Richard Bottram is de initiatiefnemer en al jaren voorvechter in de internationale strijd tegen de levensbedreigende ziekte kanker. Wellicht ken je hem nog van zijn vorige project: Marathon365 - Run against Cancer. Wheel of Energy365 is het vervolg. De strijd tegen kanker is nog niet lang niet gestreden. Vandaar gekozen voor een symbolisch getal: 365 dagen samen in beweging in de strijd tegen kanker. Voor Wheel of Energy365 is de missie duidelijk: hoop uitdragen. Hoop is het belangrijkste kapitaal van onze samenleving. De doelstelling van Wheel of Energy365 is het een wereldwijde bundeling van positieve energie om mensen die leven met kanker in hun kracht te zetten. Door het tekenen van de World Cancer Declaration op onze site wordt er wellicht op korte termijn meer internationale, politieke aandacht geschonken aan de ziekte. Maar ook bewustwording creeren omtrent de vreselijke ziekte en het inzamelen van financiele middelen zijn onderdeel van onze doelstelling.

Lopers van Seats2Meet hebben zaterdag 26 februari 2 uur gelopen op het Wheel of Energy. Het was een geweldige ervaring die voor herhaling vatbaar is. Er wordt zelfs nagedacht over het sponsoren van het Wheel voor 24 uur! Lopen op het Wheel is fantastisch. Niet alleen vanwege het Wheel, maar ook het goede doel. We hebben zelfs voorbijgaande toeristen donaties is in de beschikbare bussen kunnen laten stoppen. Wij kunnen iedereen aanraden om een uurtje op het Wheel te gaan lopen.