Ronny Lam

about://tech

Het Nieuwe Werken Doe Je Zelf - Minister Schultz Opent Week Van Het Nieuwe Werken

Als eigenaar van HNW.NU ontkom ik er niet aan om even stil te staan bij de week van Het Nieuwe Werken, en natuurlijk de mensen in gewaagde ochtendkledij ;-)

Minister Schultz opende vanmorgen om 11.00 uur de Week van het Nieuwe Werken in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Dit deed zij samen met Tjerk Wagenaar, directeur van Natuur & Milieu en initiatiefnemer van de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf!  Meteen daarna is het congres ‘Tem de Tijd’ gestart, onder gastheerschap van Lodewijk de Waal, voorzitter het Platform Slim Werken Slim Reizen. Ook vond de presentatie van het Motivaction-onderzoek ‘Tem de Tijd’ plaats. De Week van Het Nieuwe Werken loopt van 12 tot en met 16 november en wordt georganiseerd door een coalitie van bedrijven, vakbonden, overheid en Natuur & Milieu.

Roze Badjas