Ronny Lam

about://tech

Dimension Data NL Partners With NetYCE for Network Automation

I want to share with you this, Dutch, press release about NetYCE, an achievement we are very happy with.

Edwin de Brave, Solutions Director bij Dimension Data, verheugt zich op de samenwerking: “Het unieke van YCE zit hem in de ‘top-down’- en ‘design-driven’-benadering om netwerk-changes consistent over de betrokken engineering- en operationsafdelingen door te voeren. Daardoor kunnen provisioning en netwerk-changes aanzienlijk sneller uitgevoerd worden met minder kans op fouten. Het resultaat is een stabieler netwerk tegen fors lagere beheerkosten. Wij verwachten dan ook dat we onze klanten met de YCE-oplossing een goede ROI kunnen bieden.”

And my feeling is that this is the first of many press releases yet to come. We are enjoying a very busy but exciting time.