Ronny Lam

about://tech

Huis Te Koop

Binnenkort op Funda, maar nu al hier te koop:

Citadel 37 Zaltbommel

Vraagprijs: € 275.000,= k.k.

Citadel 37 Zaltbommel

Zaltbommel is een bruisende stad in de Bommelerwaard. Naast de pittoreske binnenstad, fraaie singels en vestingswallen beschikt Zaltbommel over vele voorzieningen zoals ruim aanbod aan restaurants, een theater en musea. Zaltbommel kent een actief (sport)verenigingsleven en uitgebreide evenementenkalender. Met andere woorden: voor jong en oud is er voor elk wat wils.

Vlak bij het natuurgebied "de Kloosterwiel" wordt te koop aangeboden een zeer ruim en goed onderhouden geschakeld herenhuis. Het huis ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt, in directe nabijheid (5 min) van diverse voorzieningen: scholen (basis en middelbaar), park met kinderboerderij en speeltuin, kinderopvang, supermarkt en bibliotheek. Het huis beschikt over 7 kamers en is uitermate geschikt voor de combinatie van wonen en werken.

Indeling:
Beneden: hal, woonkamer (38 m2), open keuken (hoekopstelling, voorzien van vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat en combi oven/magnetron) toilet en extra kamer (thans in gebruik als berging, maar ook te gebruiken als praktijkruimte).
Eerste verdieping: masterbedroom (23 m2!), badkamer (bad, douche, wastafel en tweede toilet) en 2 (slaap)kamers.
Tweede verdieping: was- en stookruimte. 2 (slaap)kamers, waarvan 1 met balkon en de andere meet circa 19 m2! Groot dakterras over de volledige diepte van het huis, voorzien van rubberen tegels.

De voortuin is voorzien van onderhoudsvrije bestrating (mogelijkheid voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein) en vaste beplanting (bomen). De multifunctionele achtertuin op het zuid-oosten met achterom kent een speelse indeling met hoogteverschillen. Door de indeling is de tuin op diverse manieren te gebruiken: meerdere zitjes, combinaties van zitjes en speelmogelijkheden voor kinderen. De tuin is voorzien van vaste beplanting (bomen, sierbeplanting en kleinfruit) en een losse schuur welke is voorzien van elektriciteit.

Staat van onderhoud:
De woning is goed onderhouden.
Het buitenschilderwerk is gedaan in 2015.
In 2014 is een nieuwe HR combiketel (Intergas HR eco 36) geplaatst.
In 2014 is de dakbedekking van de schuur vervangen en is hemelwaterafvoer aangebracht.
Er is een recent (21 september 2015) bouwtechnisch rapport beschikbaar.

Afwerking:
Beneden gang, keuken en wc: lichte tegelvloer
Woonkamer en beide verdiepingen: laminaat, grotendeels doorlopend.
De muren zijn grotendeels gestuct. Kleurstelling wit (ook kozijnen binnen)

Algemene gegevens:
Type woning: Geschakelde woning
Bijgebouwen: Schuur
Bouwaard: Traditioneel in spouw, hardhouten kozijnen
Materiaal: Metselsteen, bitumen dakbedekking
Isolatie: Vloer-, muur-, dak- en glasisolatie (Energielabel B)
Bouwjaar: 1995
Uitbreiding achterzijde: 2002
Inhoud: 520 m3
Perceelsoppervlakte: 182 m2
Kadastrale gegevens: Gemeente Zaltbommel, sectie L, nummer 1153

Binnenkort meer informatie op Funda, maar mocht u nu al interesse hebben en het huis willen bezichtigen bel dan 0418-511505 of 06-39766145. Uiteraard kunt u ook een mail sturen.